Mills Verkrijgbaar bij plantenvoedingonline.nl Amsterdam
De volledige productlijn is ontworpen, geproduceerd en gebotteld in Nederland. Geheel volgens Nederlandse traditie, is het assortiment ontworpen om een makkelijk te gebruiken, tweedelige basis (Basis A & B) te bieden. Dit assortiment, in combinatie met een reeks additieven die de groeistadia van uw planten volgen, zorgt ervoor dat deze gedurende het hele proces alles krijgen wat ze nodig hebben.
Is verkrijgbaar bij big buddha and more.

Mills is een van de eerste producenten van plantenvoedingsstoffen die een bio-minerale lijn heeft ontwikkeld. De unieke formule maakt gebruik van zowel organische als synthetische bronnen, om groei en rendement te optimaliseren en om de beste smaak en aroma te bereiken.
Is verkrijgbaar bij plantenvoedingonline.nl

Deze formule is het resultaat van een decennium aan onderzoek, praktijktesten en constante verbeterprocessen.Plantenvoedingonline.nl De formule bleek zowel succesvol tijdens toepassing in grote kassen als bij gebruik door hobbytelers. Het is een eenvoudig te gebruiken, veelzijdige en effectieve ‘booster’, die planten hun maximale potentie helpt te bereiken. Jaren van vallen en opstaan hebben tot een compleet, klein assortiment van producten geleid van een ongekende kwaliteit, welke gegarandeerd zorgen voor alle noodzakelijke voedingsstoffen. Het assortiment bestaat uit: Start, Basis A & Basis B, C4 en Ultimate PK Booster.

De unieke samenstelling van de producten maakt ze geschikt om te gebruiken in alle groeimedia en ongeacht de toe te passen bewateringstechnieken. Plantenvoedingonline Amsterdam De bio-minerale formule overtreft de organische voedingsstoffen,plantenvoedingonline.nl doordat deze de planten precies die groeistimulans bieden die ze nodig hebben. In tegenstelling tot geheel synthetische voedingsstoffen, die kunnen ophopen in of bovenop de aarde, doet de Mills bio-minerale formule dit niet. Dit biedt de teler een enorm voordeel als hij het meeste uit zijn planten wil halen

Mills

Resultaat 1–16 van de 18 resultaten wordt getoond